Deprecated: Required parameter $atts follows optional parameter $defaults in /var/www/vhosts/verenigingmarkdal.nl/staging.verenigingmarkdal.nl/wp-content/plugins/enhanced-media-library/core/medialist.php on line 23
Waarom gebeurt er zoveel tegelijkertijd? - Vereniging Markdal

Waarom gebeurt er zoveel tegelijkertijd?

 In

We hebben in dit proces ervaren dat de ene ontwikkeling de andere losmaakt. Een initiatief van enkele personen, bijvoorbeeld enkele mensen die hun land verkopen om er natuur van te maken, kan de katalysator zijn van verschillende andere ontwikkelingen: mensen zien daardoor bijvoorbeeld mogelijkheden voor recreatie. Door nieuwe ontwikkelingen komen anderen op ideeën.

We vinden een integrale benadering van de plannen voor het gebied erg belangrijk. Ontwikkelingen die bijdragen aan het gebied willen we ook niet vertragen. Dit zorgt ervoor dat de projecten een karakter van gelijktijdigheid krijgen. Processen worden niet lineair afgewerkt als dat niet nodig is. Er wordt voor zover mogelijk tegelijkertijd gewerkt aan planvorming en uitvoering. We zeggen wel: voor zover mogelijk, want het blijkt dat het soms toch nodig is om te wachten tot een bepaalde stap in het proces is afgerond.

Recent Posts